Després de Crepuscle, la relació de la Bella Swan i l’Edward Cullen segueix en el llibre Luna Nueva o Lluna Nova.

En aquesta segona entrega l’Edward decideix deixar la relació amb la Bella, perquè la seva família ha de marxar de Forks.

Els mesos següents a aquest fet, la Bella es passa el dia estudiant, treballant i a més a més, cada nit té malsons, vaja… La seva vida és un infern des que va desaparèxier l’Edward. Però l’aparició d’en Jacob Black, un antic amic que viu a la reserva de La Push, fa que la vida de la Bella tingui una mica més de sentit.

Però… perquè hagi marxat l’Edward, no vol dir que estigui fora de perill, ara, més que mai, té problemes.

Aquesta segona entrega de la tetralogia m’ha decebut bastant, el nus, o els capítols on hi ha més intriga els he trobat molt fluixos. També, estic d’acord amb el que em va dir una amiga, aquests llibres són un pel masclistes en el sentit de que la dona és la que cuina, la que neteja, la que renta i l’home és qui tota l’estona l’està protegint i vigilant. Ara amb el segon llibre m’he adonat de que tampoc és un llibre que t’omple, no trobo que estigui gaire ben escrit, de totes maneres, em llegiré els dos llibres que queden, per a veure si canvio d’opinió.


Stephenie Meyer, personalmente en persona

Stephenie Meyer, personalmente en persona

Anuncis